На ВДНГ відкрився дитячий смарт-майданчик «Лемурашник»

На ВДНГ відкрився дитячий смарт-майданчик «Лемурашник»


«Лемурашник» було спроектовано як ідеальний майданчик для своїх дітей – після відвідування безлічі майданчиків в Україні та закордоном.

Його основна мета – надати всім без виключення дітям змогу грати та розвиватися у природному середовищі, що спонукає розвиток дитячої фантазії, формує світогляд та власний спосіб мислення.Назва смарт-майданчику “Лемурашник” походить від слова –“лемур”. Лемури, як і майбутні відвідувачі “Лемурашника”, живуть на деревах. Живуть у природі. Схожі на дітей. Вони люблять розважатись та грати. Вони доброзичливі і довірливі.

“Лемурашник” – місце, що сприяє спілкуванню батьків і дітей. Контент майданчика стимулює обговорення цікавих та важливих тем, генерує сюжети та досвід спільних відкриттів і випробувань.

“Лемурашник” – це:

  • екологічний дитячий майданчик, розташований у парку;
  • зроблений із екологічних матеріалів;
  • спроектований так, щоб не травмувати дерева;
  • проводить заходи з екологічної освіти;
  • доносить ідею та принципи дбайливого та відповідального ставлення до природи.

“Лемурашник” – простір для особливих дітей. Адже кожна дитина особлива – і це ключова засада “Лемурашника”. Ми намагаємось зробити майданчик комфорним для спілкування всіх дітей без винятку. Доступний для пересування на візках. Спеціальні семінари для батьків. Програма інклюзивних майстер-класів та ігрових програм. Пільги для дітей з інвалідністю.

“Лемурашник” – простір, де поважають дитину. Тут немає виховання і іграшок, є тільки новий досвід і знання, що спонукають до власних висновків. Кожен стенд розробляли професіонали – дизайнери, художники, музиканти.

Контакти+38 (050) 969-57-40

http://facebook.com/lemyrashnuk/